Nieuwe naam, nieuw begin

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 10:31

Keuzes maken en afscheid nemen zijn beide belangrijke aspecten van het leven waar we dagelijks mee te maken hebben, klein of groot. Ik heb zelf ervaren hoe uitdagend en emotioneel ze kunnen zijn, maar ze zijn ook essentieel voor groei en vooruitgang.

Daarom ben ik extra verheugd met jullie te delen dat ik een nieuwe fase in mijn persoonlijke en professionele reis heb ingezet. Als specialist persoonlijke ontwikkeling heb ik altijd geloofd in de kracht van wendbaarheid, verandering en ontplooiing. Vandaag markeer ik met trots mijn eigen transformatie: Preventive Solutions wordt 📣 Kester Human Work.

Samen met deze nieuwe naam presenteer ik ook een gloednieuw logo. Dit logo vertegenwoordigt niet alleen mijn professionele identiteit, maar ook mijn visie voor jullie, mijn community. Het logo symboliseert groei 🌱, verbinding 🤝 en de (natuurlijke) kracht 💧🔥 om obstakels te overwinnen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in mij en kijk ernaar uit om deze vernieuwde fase met jullie voort te zetten. Voor de beste versie van onszelf.

Wordt vervolgd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.