Diensten

Onafhankelijke persoonlijke begeleiding geeft de ruimte om stap voor stap aan jezelf te werken. In een 100% veilige omgeving. De coach fungeert als een spiegel, klankbord en is tevens vertrouwenspersoon. Voor zowel organisaties als particulieren, voor teams én individuen.

 


Voor organisaties

 

Welzijn en ontwikkeling van je medewerkers zijn van cruciaal belang voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden wij online begeleiding, speciaal ontwikkeld om professionals en teams te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel. Ongeacht hun locatie. 

 

Wat levert de investering mijn bedrijf op?

Laat ik voorop stellen dat coaching en persoonlijke ontwikkeling geen quick-fix is, maar een investering voor de langere termijn. Er zijn verschillende kostenbesparingen te behalen afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Denk dan aan:

 

Verbetering van open communicatie: een eerlijk zelfbeeld geeft het vermogen om eerlijker te communiceren met de omgeving.

Minder verloop van personeel: verlaag de kosten van het werven en inwerken van nieuwe medewerkers. 
Verhoogd welzijn en minder ziekteverzuim: coaching gericht op stressmanagement en welzijn draagt bij aan een gezondere en meer evenwichtige werkomgeving. Met minder ziekteverzuim tot gevolg. 
Betere teamdynamiek en samenwerking: een coach kan helpen bij het oplossen van conflicten en het opbouwen van een sterke teamcultuur. Dit bevordert de samenwerking, verbetert de communicatie en verlaagt de kans op externe conflictbemiddeling.  

 

Om kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij samen met gerenommeerde partners en maken we gebruik van beproefde testmethodieken. Zo werk ik samen met psychologisch bedrijfskundig adviesbureau "Iscreen". 

 

Talentontwikkeling medewerkers

Vitale medewerkers durven te kiezen voor zichzelf in belang van de organisatie. Zo helpen we medewerkers op verschillende niveau’s het beste uit zichzelf én uit het team te halen.

 

Individuele ontwikkeling

We bieden individuele begeleiding aan om medewerkers veilig te helpen ontdekken wat hun unieke talenten, vaardigheden en communicatie voorkeur stijlen zijn. Zowel professioneel als persoonlijk. Afhankelijk van het vraagstuk maken we gebruik van gevalideerde testen. Dit biedt eerlijk zelfinzicht en vergroot het zelfvertrouwen om tijdig actie te ondernemen en deze talenten effectief te benutten. Dit is voordelig voor zowel werkgevers als werknemers.

 

Teamontwikkeling

Vanuit het eerlijke zelfbeeld bieden we teamgerichte begeleiding wat gericht is op het verbeteren van de onderlinge communicatie voor efficiëntere samenwerking. Profielen kunnen met elkaar gedeeld worden om samen te bepalen waar en hoe ieders sterkste eigenschappen en competenties het beste tot zijn recht kunnen komen. 

 

Leiderschapscoaching:

Het leiden van een team vereist wendbaarheid en veerkracht. Hoe positioneer je jezelf ten opzichte van je team? Hoe bewaak je je grenzen, en net zo belangrijk, hoe inspireer je vertrouwen om je teamleden in hun kracht te zetten? Onze leiderschapscoaching is ontwikkeld om leidinggevenden te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden en het bevorderen van positieve organisatie optimalisatie.

 

Stressmanagement en Welzijn

We bevorderen stressbeheersing, veerkracht en werk-privébalans voor je medewerkers. Als individuen vervullen we verschillende rollen en streven we naar balans, maar soms leidt dit tot stress. Kortdurende stress kan helpen om taken af te ronden, maar langdurige stress is schadelijk. Vaak merken we niet eens wanneer het te veel wordt. Door voortdurende coaching nemen we actie voordat het te laat is.

 


Voor particulieren

 

Soms kom je op een punt in je leven dat je met vragen blijft rondlopen die je niet zelf - of met hulp vanuit je directe omgeving - krijgt beantwoord. Dit veroorzaakt onrust en verstoort je welzijn.

Als je op zoek bent naar flexibele en toegankelijke coaching die ondersteunt in het creëren van overzicht en rust, help ik je graag bij het vinden van antwoorden op jouw vragen. De inzet: beter in verbinding met jezelf.

 

Herken jij jezelf in het volgende:

  • Je wilt beter inzicht krijgen in je talenten en hoe je ze kunt benutten.
  • Je wilt meer controle krijgen over het behalen van je doelen.
  • Je wilt patronen doorbreken en weet niet waar te beginnen.
  • Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • Je wilt veerkrachtiger zijn in stressvolle situaties.
  • Je wilt je communicatievaardigheden versterken zonder jezelf te verliezen.
  • Je wilt jezelf en je omgeving beter begrijpen.
  • Je wilt meer inzicht in en controle over je gedachten.
  • Je zoekt een coach met ervaring in het begeleiden van ingrijpende veranderingen in het leven.

 

 

"Je moet het zelf doen, maar niet alleen..."

 

 

Expeditie RAW

 

Leven in de huidige hectische wereld betekent dat we veel ballen in de lucht houden. We zijn meestal beter in het zorgen voor (en het beoordelen van) anderen dan in zelfzorg. Velen van ons voelen zich geleefd en gaan door met de dagelijkse routine totdat we overweldigd raken, met alle gevolgen van dien.

 

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat een natuurlijke omgeving een positieve invloed heeft op ons welzijn. In verbinding staan ​​met de natuur heeft tal van voordelen, zowel op psychologisch, emotioneel als fysiek niveau. Het brengt rust en geeft ons de kans om gewoon te 'zijn'. In de natuur voelen we ons verbonden met de essentie van ons bestaan, want zonder natuur is er geen leven.

 

Tijdens onze expeditie werken we symbolisch met de elementen van de natuur en prikkelen we onze zintuigen. We integreren dit met jouw persoonlijke situatie en ontwikkelingsvragen, zodat je de inzichten praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven. De reis naar Denemarken biedt je letterlijke afstand en ruimte voor eerlijke zelfreflectie en een heroriëntatie op de toekomst.

 

Deze ervaring wordt op maat aangeboden.

 

Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op. Het is jouw kans om jezelf op een unieke manier te ontdekken en te groeien.